Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Noclegi Bieszczady

Adres obiektu Słoneczna 48, 38-613 Wołkowyja
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 3 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.7
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.3
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-8 z 8

 
 

zadowolona
Dodano: 2018-05-05
Pobyt od: 2018-05-06 do 2018-05-07 IP: xx.0.66.203
 
 
   

Bardzo mili gospodarze,zainteresowani swoimi turystami. Pokój z łazienka i telewizorem. Mógłby być nieco gruntowniej sprzątamy. Dostęp do aneksu kuchennego,w pełni wyposażonego. 6km do Polanczyka. Jesli ktos chce codziennie chodzić po połoninach,Tarnicy czy Rawkach to trzeba poświęcić ok godziny na dojazd. Dobra cena


 
 

IWONA I JANEK Z GORZOWA
Dodano: 2015-06-24
Pobyt od: 2008-07-24 do 2008-08-24
 
 
    

POLECAM GORĄCO BYLIŚMY W 2008 BYŁO SUPER BYŁ TYLKO DOM,SĄDZĄC PO GOSPODARZACH DALEJ JEST OK I NA PEWNO LEPIEJ SĄ JUŻ DOMKI ODWIEDZIMY ICH JAK BĘDZIEMY W TEJ OKOLICY JESZCZE TAK MIŁO NIE SPĘDZILIŚMY WAKACJI TAK SWOJSKO


 
 

Agnieszka i Marcin, Wrocław
Dodano: 2014-08-24
Pobyt od: 2014-08-12 do 2014-08-18
 
 
  

Szczerze polecamy to miejsce na wypoczynek z dala od zgiełku i tłumów. Zarówno gospodarze (bardzo ciepli i otwarci ludzie), jak i piękna okolica nie pozwalają o sobie zapomnieć. Spędziliśmy tam piękny długi weekend i było warto. W pokoju jest zarówno TV, jak też bezprzewodowy internet.


 
Renata i Jarosław
Dodano: 2012-05-03
Pobyt od: 2012-05-01 do 2012-05-03
 

Bardzo polecam wypoczynek w tym miejscu. Bylo naprawde super. Cisza spokoj i jedzenie pyszne. Do zobaczenia!!!!


 
P.K.R.M.S --- Stalowa Wola
Dodano: 2011-08-10
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-05
 

Bardzo ładna okolica, gospodarze uprzejmi, bezproblemowi gospodarze. Domki letniskowe 1-sza klasa! Gorąco Polecam!


 
A.B.D.J.-WARSZAWA
Dodano: 2011-04-07
Pobyt od: 2010-08-16 do 2010-08-30
 

Dla tych co nie cierpią kurortów,potrzebny samochód albo rower albo koń-trzeba się ruszać,a jest gdzie !!! Dla ciekawych świata,dom o.k. GOSPODARZE świetni,przyroda nie do ogarnięcia,najlepiej wykupić obiady(bajka)-w okolicy nikt nie ma szans,miejsce do którego się wraca


 
Zachodniopomorscy :-))
Dodano: 2010-11-19
Pobyt od: 2010-08-16 do 2010-08-16
 

Polecam bardzo ta kwatere...gospodarze mili,bezproblemowi...naprawde warto za ta cene!!


 
Monika&Tomek
Dodano: 2009-08-22
 

spokojne miejsce na cichy odpoczynek, troche na odludziu, ale z autem jest ok, bardzo przyjazni gospodarze i bardzo dobre warunki mieszkalne, polecamy


Opinie 1-8 z 8

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie