Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Noclegi Bieszczady

Adres obiektu Słoneczna 48, 38-613 Wołkowyja
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-7 z 7

 
 

IWONA I JANEK Z GORZOWA
Dodano: 2015-06-24
Pobyt od: 2008-07-24 do 2008-08-24
 
 
    

POLECAM GORĄCO BYLIŚMY W 2008 BYŁO SUPER BYŁ TYLKO DOM,SĄDZĄC PO GOSPODARZACH DALEJ JEST OK I NA PEWNO LEPIEJ SĄ JUŻ DOMKI ODWIEDZIMY ICH JAK BĘDZIEMY W TEJ OKOLICY JESZCZE TAK MIŁO NIE SPĘDZILIŚMY WAKACJI TAK SWOJSKO


 
 

Agnieszka i Marcin, Wrocław
Dodano: 2014-08-24
Pobyt od: 2014-08-12 do 2014-08-18
 
 
  

Szczerze polecamy to miejsce na wypoczynek z dala od zgiełku i tłumów. Zarówno gospodarze (bardzo ciepli i otwarci ludzie), jak i piękna okolica nie pozwalają o sobie zapomnieć. Spędziliśmy tam piękny długi weekend i było warto. W pokoju jest zarówno TV, jak też bezprzewodowy internet.


 
Renata i Jarosław
Dodano: 2012-05-03
Pobyt od: 2012-05-01 do 2012-05-03
 

Bardzo polecam wypoczynek w tym miejscu. Bylo naprawde super. Cisza spokoj i jedzenie pyszne. Do zobaczenia!!!!


 
P.K.R.M.S --- Stalowa Wola
Dodano: 2011-08-10
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-05
 

Bardzo ładna okolica, gospodarze uprzejmi, bezproblemowi gospodarze. Domki letniskowe 1-sza klasa! Gorąco Polecam!


 
A.B.D.J.-WARSZAWA
Dodano: 2011-04-07
Pobyt od: 2010-08-16 do 2010-08-30
 

Dla tych co nie cierpią kurortów,potrzebny samochód albo rower albo koń-trzeba się ruszać,a jest gdzie !!! Dla ciekawych świata,dom o.k. GOSPODARZE świetni,przyroda nie do ogarnięcia,najlepiej wykupić obiady(bajka)-w okolicy nikt nie ma szans,miejsce do którego się wraca


 
Zachodniopomorscy :-))
Dodano: 2010-11-19
Pobyt od: 2010-08-16 do 2010-08-16
 

Polecam bardzo ta kwatere...gospodarze mili,bezproblemowi...naprawde warto za ta cene!!


 
Monika&Tomek
Dodano: 2009-08-22
 

spokojne miejsce na cichy odpoczynek, troche na odludziu, ale z autem jest ok, bardzo przyjazni gospodarze i bardzo dobre warunki mieszkalne, polecamy


Opinie 1-7 z 7

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie